اشکال له شدن گوشت ،هنگام چرخ نمودن با چرخگوشت:
این اشکال زمانی بوجود می آید که تیغه و یا شبکه کند بشود و راه حل آن تعویض تیغه و شبکه آنها می باشد.
پیشنهاد جهت تهیه گوشت چرخ کرده مناسب :
1- گوشت را بصورت فیتله ای برش دهید و سپس اقدام به چرخ گوشت نمایید
2-قبل از چرخ نمودن گوشت ،بمدت حدود 15 دقیقه گوشت را در فریزر قرار داده تا کمی سفت شود (توجه : نباید گوشت کاملا منجمد شود).
- هرچه گوشت به اندازه های یکسان و کوچکتر تقسیم شود ،عملیات چرخ نمودن گوشت بهتر انجام شده و طول عمر دستگاه بیشتر میشود.
جهت خرید آنلاین قطعات یدکی چرخگوشت به سایت کالامج مراجعه فرمایید