اشکال له شدن گوشت ،هنگام چرخ نمودن با چرخگوشت:

این اشکال زمانی بوجود می آید که تیغه و یا شبکه کند بشود و راه حل آن تعویض تیغه و شبکه آنها می باشد.

پیشنهاد جهت تهیه گوشت چرخ کرده مناسب : 

1- گوشت را بصورت فیتله ای برش دهید و سپس اقدام به چرخ گوشت نمایید

2-قبل از چرخ نمودن گوشت ،بمدت حدود 15 دقیقه گوشت را در فریزر قرار داده تا کمی سفت شود (توجه : نباید گوشت کاملا منجمد شود).

- هرچه گوشت به اندازه های یکسان و کوچکتر تقسیم شود ،عملیات چرخ نمودن گوشت بهتر انجام شده و طول عمر دستگاه بیشتر میشود.

 

جهت خرید آنلاین قطعات یدکی چرخگوشت به سایت کالامج مراجعه فرمایید